Oulun kiipeilyseura -91

Oulun kiipeilyseura -91 ry on Oulun seudulla toimiva eri kiipeilyn lajeja harrastavien yhdistys. Seuran tarkoituksena on mahdollistaa ja ylläpitää kiipeilyharrastusta tarjoamalla kiipeilypaikkoja ja eritasoisia seinä-, kallio- ja jääkiipeilykursseja. Seura tarjoaa jäsenilleen myös järjestettyjä kiipeilyretkiä sekä välineiden vuokrausta. Jäsenenä saat myös Suomen kiipeilyliiton kiipeilyvakuutuksen sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Kiipeily-lehden. Seura on järjestänyt kaikki jääkiipeilyn SM-kilpailut, ja talvella 2020 Oulussa järjestetään päätapahtumana jääkiipeilyn Euroopan cupin finaali sekä SM-kilpailut.

Oulun kiipeilyseura järjestää halukkaille myös tutustumisia kiipeilyn eri muotoihin, laskeutumisia erilaisista rakennuksista tai rakennelmista ja tarvittaessa räätälöityjä kiipeilytapahtumia sisällä ja ulkona. Nämä tapahtumat tarjoavatkin unohtumattomia elämyksiä esimerkiksi polttariseurueille ja työpaikkojen virkistysryhmille! Tapahtumatarjontaamme kuuluvat mm. laskeutuminen Intiön vesitornin sisällä tai Tietomaan tornista, sekä talvisin jääkiipeilyä seuran 20-metrisellä jääkiipeilytornilla!

Ilmaiset kiipeilyvuorot jäsenille:
tiistai klo 19.45-21.45, Oulun kiipeilykeskus
torstai klo 16.00-22.00, Oulun Cave (alkaen 01/2020)
sunnuntai klo 12.00-17.00, Seuran jäätorni (alkaen 01/2020)
Lue vuorojen ohjeet täältä.

JÄSENYYS TILAUSTAPAHTUMAT YHTEYSTIEDOT