Oulun kiipeilyseura -91

Oulun kiipeilyseura -91 ry on Oulun seudulla toimiva eri kiipeilyn lajeja harrastavien yhdistys. Seuran tarkoituksena on mahdollistaa ja ylläpitää kiipeilyharrastusta tarjoamalla kiipeilypaikkoja ja eritasoisia seinä-, kallio- ja jääkiipeilykursseja. Seura tarjoaa jäsenilleen myös järjestettyjä kiipeilyretkiä sekä välineiden vuokrausta. Jäsenenä saat myös Suomen kiipeilyliiton kiipeilyvakuutuksen sekä kolme kertaa vuodessa ilmestyvän Kiipeily-lehden. Seura on järjestänyt kaikki jääkiipeilyn SM-kilpailut, ja talvella 2017-2018 Oulussa järjestetään SM-kisojen ohella jääkiipeilyn Euroopan cupin finaali.

Oulun kiipeilyseura järjestää halukkaille myös tutustumisia kiipeilyn eri muotoihin, laskeutumisia erilaisista rakennuksista tai rakennelmista (mm. Tietomaan torni) ja tarvittaessa räätälöityjä kiipeilytapahtumia sisällä ja ulkona. Nämä tapahtumat tarjoavatkin unohtumattomia elämyksiä esimerkiksi polttariseurueille ja työpaikkojen virkistysryhmille! Uusimpina lisäyksenä tapahtumatarjontaamme kuuluvat laskeutuminen Intiön vesitornin sisällä sekä talvisin jääkiipeilyä seuran 20-metrisellä jääkiipeilytornilla!

Ilmaiset kiipeilyvuorot jäsenille:
tiistai klo 19.45-21.45 OKK:lla