Oulun kiipeilyseura -91

Oulun kiipeilyseura -91 ry on Oulun seudulla toimiva eri kiipeilyn lajeja harrastavien yhdistys. Seuran tarkoituksena on mahdollistaa ja ylläpitää kiipeilyharrastusta tarjoamalla kiipeilypaikkoja ja eritasoisia seinä-, kallio- ja jääkiipeilykursseja. Seura tarjoaa jäsenilleen myös järjestettyjä kiipeilyretkiä sekä välineiden vuokrausta. Jäsenenä saat myös Suomen kiipeilyliiton kiipeilyvakuutuksen sekä kolme kertaa vuodessa ilmestyvän Kiipeily-lehden.

Oulun kiipeilyseura järjestää halukkaille myös tutustumisia kiipeilyn eri muotoihin, laskeutumisia erilaisista rakennuksista tai rakennelmista (mm. Tietomaan torni) ja tarvittaessa räätälöityjä kiipeilytapahtumia sisällä ja ulkona. Nämä tapahtumat tarjoavatkin unohtumattomia elämyksiä esimerkiksi polttariseurueille ja työpaikkojen virkistysryhmille! Nyt uutuutena tarjoamme laskeutumista Intiön vesitornin sisällä sekä jääkiipeilyä seuran 20-metrisellä jääkiipeilytornilla!

Ilmaiset kiipeilyvuorot jäsenille:
tiistai klo 19.45-21.45 OKK:lla (HUOM! Talviaikataulut!)
sunnuntai klo 11-17 jääkiipeilytornilla (vuorot kesätauolla)

finice_fb_kansikuvat

JÄSENYYS TILAUSTAPAHTUMAT KURSSIT