Jääkiipeilypäivä 24.3.2018

Tervetuloa Oulun kiipeilyseuran järjestämään jääkiipeilypäivään lauantaina 24.3.2018 klo 11:00-15:00!

Koe kiipeilyn arktinen muoto kiipeilyseuran 20-metrisellä jääkiipeilytornilla. Jääkiipeilyn perusvälineinä toimivat jäähakut ja kenkiin kiinnitettävät jääraudat. Et tarvitse aiempaa kiipeilykokemusta. Paikalla on ohjaajia jotka neuvovat kiipeilytekniikassa sekä huolehtivat siitä, että kokeilu on turvallista. Kaikki tarvittavat varusteet saat lainaan paikan päältä ja ne kuuluvat kokeilun hintaan.

Kokeilun hinta: 10€ per 1-2 nousua. Maksu onnistuu käteisellä ja kortilla.
Alaikäraja: 18 vuotta. 14–17-vuotiaat ovat tervetulleita huoltajan kirjallisella suostumuksella.

Lisäinfoa

Lisätietoa tapahtumasta saat sähköpostitse jaatorni ät oulunkiipeilyseura.fi, tai puhelimitse 044-0391948 / Paavo.

Sijainti ja pysäköinti

Torni sijaitsee osoitteessa Alakyläntie 1070, Haukipudas (n. 15 km Oulun keskustasta Auran majan ohi pohjoiseen), seuraa opasteita! Paikalla on lämmin koppi mutta ei wc-tiloja. Jätä autosi portin ulkopuolelle siten että et estä muuta liikennettä.

(karttalinkki)

kartta_jaakiipeilytorni