Skip to content
 

Meille töihin

Meille töihin Etsimme työntekijää, oletko sinä uusi seuratoiminnan ohjaajamme?

Oulun Kiipeilyseura -91 ry:n tavoitteena on edistää kiipeilyä kaikissa muodoissaan. Se on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista kiipeilyseuroista. Oulun Kiipeilyseura on useana vuonna mm. järjestänyt jääkiipeilyn Euroopan Cup -finaalin ja sillä on erittäin aktiivinen ote nuorisotoiminnan kehittämiseen.

Etsimme seuratoiminnanohjaajaa, jonka toimenkuva sisältää monipuolisesti esimerkiksi lasten ja nuorten ohjaamistehtävien lisäksi jäsenhankinta-, hallinto-, kouluttamis- ja kehittämistehtäviä, sekä erilaisten tapahtumien järjestämistä. Pääpaino on kuitenkin lasten ja nuorten ohjaamisessa, näiden kanssa toimivien muiden ohjaajien tukemisessa ja nuorten aktivoinnissa seuratoimintaan.

Palkattu henkilö toimii vapaaehtoistyöntekijöiden ja myöhemmin hankkeen aikana osa-aikaisesti palkattavien työntekijöiden lähiesimiehenä. Tehtävä on määräaikainen, jonka pituus on 1+1 vuotta ja aloitus 15.9.2021. Tavoitteena on kuitenkin se, että seuratoiminnanohjaajan tehtävä voitaisiin opetusministeriön rahoittaman projektin jälkeen, seuran talouden niin salliessa, vakinaistaa. Tehtävä on kokopäiväinen. Ohjaamistehtävät tapahtuvat pääosin arki-iltapäivinä ja -iltoina, mutta tehtävä voi edellyttää ajoittain työtä muina aikoina, myös viikonloppuisin.

Lisätietoa ja työhakemuksen ohjeet löydät nettisivuiltamme alla olevasta linkistä.

Meille töihin