Skip to content

Kurssit

Tilaustapahtumat?

Etsitkö tilaustapahtumia? Löydät ne täältä!

Kiipeilykurssit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asiaan perehtymättömälle kiipeilijän käyttämät varusteet ja niiden käyttö näyttävät monesti hankalilta ja jopa henkimaailman asioilta. Tosiasiassa perusasiat ovat varsin helposti hahmotettavissa ja opittavissa. Kaikki kiipeilyn muodot ja siihen tarvittavien välineiden käytön ja käsittelyn oppii jokainen, mutta opetteluun täytyy varata aikaa. Oulun kiipeilyseura järjestää eri tasoisia ulkokiipeilykursseja ympäri vuoden. Talvella pyrimme pitämään 2-3 jääkiipeilyn peruskurssia ja kysynnästä riipuen yhden jääkiipeilyn jatko- eli liidikurssin. Kuivan maan aikana pidämme kalliokiipeilyn perus- ja jatko- eli liidikursseja sekä pelastus- eli ongelmanratkaisukursseja. Kursseja järjestetään tilauksesta sekä aika ajoin, kun ilmoittautuneita on tullut listalle tarpeeksi. Kurssien ajankohdista informoidaan erikseen tällä sivustolla sekä seuran postituslistalla.

Järjestämme myös seinäkiipeilyn alkeis- ja peruskursseja tilauksesta. Nämä ovat loistava tilaisuus esim. 8-16 hengen ryhmille päästä sisään kiipeilyn saloihin. Jos olet kiinnostunut seinäkiipeilykursseista, ota yhteyttä seuran tapahtumavastaavaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikään kurssi ei tee kenestäkään vielä taitavaa kiipeilijää, vaan antaa perustiedot turvalliseen harrastamiseen. Lopullinen asioiden omaksuminen tapahtuu pikkuhiljaa harrastuksen myötä. On tärkeää harrastaa kurssin jälkeen kiipeilyä, koska opitut asiat ovat parin kuukauden päästä jo unohtuneet.

Kursseille ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu valikosta löytyvien kurssikohtaisten sivujen kautta. Tutustu kurssivaatimuksiin ennen ilmoittautumista väärinkäsitysten välttämiseksi.

Mikäli kurssipäivämäärää ei ole määrätty, ilmoittaudu silti tiedotuslistalle. Lista ei tällöin ole sitova ilmoittautuminen, vaan pyrimme järjestämään kursseja aina kun tulijoita on tarpeeksi ja olosuhteet sen sallivat. Jos nimiä ei tule listalle, ei myöskään kursseja järjestetä. Kurssipäivämäärät pyritään ilmoittamaan noin kaksi viikkoa ennen kurssia, matkustamista ja majoitusta vaativien kurssien kohdalla hiukan aikaisemmin.