Skip to content

Kalliokiipeilyn jatkokurssi

Kurssivaatimukset

Kurssille tulijoilla tulee olla käytynä kalliokiipeilyn peruskurssi, tai kurssia vastaavien perustietojen tulee olla hallinnassa. Lisäksi olisi hyvä hallita liidaaminen pultatuilla kallioreiteillä. Kurssin alaikäraja on 18 vuotta ja jokaisen kurssilaisen tulee olla Oulun kiipeilyseuran täysjäsen.

Seuran jäsenille kurssin hinta on 95 €, ja ei-jäsenille 187 €, johon kuuluu mukaan 92 € arvoinen OKS-91:n täysjäsenyys (sisältää SKIL-edut eli vakuutuksen ja Kiipeily-lehden, ilmaisen viikkovuoron jääkiipeilytornilla, ilmaisen viikkovuoron OKK:lla, jne.). Mikäli olet OKS-91:n kevytjäsen, kurssin hinta on tällöin 138€, ja samalla jäsenyytesi päivittyy täysjäsenyyteen (mainitse kommenttikentässä: ”kevytjäsen”, jos olet kevytjäsen).


Kurssin kuvaus

Kurssi kestää koko viikonlopun, lähtö perjantai-iltana. Lauantai ja sunnuntai ovat kurssipäiviä. Tällä kurssilla keskitytään alaköysikiipeilyyn ns. luonnollisilla varmistuksilla. Lisäksi opetetaan toiminta useamman köydenpituuden reiteillä (ns. multipitch-toiminta). Myös mahdollisia pelastamisharjoitteita otetaan ajan puitteissa ja kurssilaisten toiveiden pohjalta. Kurssilla tulee paljon uutta ja monimutkaista asiaa, joten aikaisempien kurssien asioiden hallinta on olennaista.

Muuta huomioitavaa

Kurssi pidetään Ruotsissa, Dödlarsberget-nimisellä kalliolla. Majoitus on telttamajoitus itse kurssipaikalla (kallion päällä). Kurssin pitävät Samuli Pekkanen ja Sami Haapasalmi, lisätiedot haapasalmi ät gmail.com / 040-5161332. Saat soittaa tai laittaa viestiä, jos jokin asia on epäselvä tai haluat siihen lisätietoa.

Laita ilmoittautuessa omien tietojesi lisäksi myös se, onko sinulla auto käytettävissä, sillä kannattaa matkustaa paikalle kimppakyydein. Matkoista aiheutuneet kulut eivät kuulu kurssin hintaan, eli ne jaetaan autokuntien kesken. Majoitus on omissa teltoissa. Ruokailut hoidetaan itse, varaa ruokaa ja vettä koko viikonlopuksi, sillä kauppaan on liian pitkä matka. Muista maksaa kurssimaksu ennen kurssia seuran tilille viitteellä 1300!

Linkkejä:

Ilmoittautuminen kurssille

Kurssi järjestetään 16.06.2018 kello 08:00. Ilmoittautuminen päättyy 16.06.2018.

Kurssille otetaan yhteensä 6 henkilöä, kurssille ilmoittautuneita on tällä hetkellä 5.

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Muuta tietoa:
Jäsen?
Auto?