Skip to content

Kalliokiipeilyn jatkokurssi

Kurssivaatimukset

Kurssille tulijoilla tulee olla käytynä kalliokiipeilyn peruskurssi, tai kurssia vastaavien perustietojen tulee olla hallinnassa. Lisäksi olisi hyvä hallita liidaaminen pultatuilla kallioreiteillä. Kurssin alaikäraja on 18 vuotta ja jokaisen kurssilaisen tulee olla Oulun kiipeilyseuran täysjäsen.

Seuran jäsenille kurssin hinta on 95 €, ja ei-jäsenille 187 €, johon kuuluu mukaan 92 € arvoinen OKS-91:n täysjäsenyys (sisältää SKIL-edut eli vakuutuksen ja Kiipeily-lehden, ilmaisen viikkovuoron jääkiipeilytornilla, ilmaisen viikkovuoron OKK:lla, jne.). Mikäli olet OKS-91:n kevytjäsen, kurssin hinta on tällöin 138€, ja samalla jäsenyytesi päivittyy täysjäsenyyteen (mainitse kommenttikentässä: ”kevytjäsen”, jos olet kevytjäsen).


Kurssin kuvaus

Kurssi kestää koko viikonlopun (9. - 11.8.2019). Majoittuminen kurssipaikalle perjantai-iltana, lauantai ja sunnuntai ovat kurssipäiviä. Tällä kurssilla keskitytään alaköysikiipeilyyn ns. luonnollisilla varmistuksilla. Lisäksi opetetaan toiminta useamman köydenpituuden reiteillä (ns. multipitch-toiminta). Myös mahdollisia pelastamisharjoitteita otetaan ajan puitteissa ja kurssilaisten toiveiden pohjalta. Kurssilla tulee paljon uutta ja monimutkaista asiaa, joten aikaisempien kurssien asioiden hallinta on olennaista.

Muuta huomioitavaa

Kurssi pidetään Ruotsissa, Dödlarsberget-nimisellä kalliolla. Kurssin pitävät Henri Länsipuro ja Tuomo Pesonen.
Lisätiedot henri.lansipuro ät gmail.com / 050-5714001. Soita tai laita viestiä, jos jokin asia on epäselvä tai haluat lisätietoa.

Laita ilmoittautuessa omien tietojesi lisäksi myös se, onko sinulla auto käytettävissä, sillä kannattaa matkustaa paikalle kimppakyydein. Matkoista aiheutuneet kulut eivät kuulu kurssin hintaan, eli ne jaetaan autokuntien kesken. Majoitus on omissa teltoissa itse kurssipaikalla (kallion päällä). Ruokailut hoidetaan itse, varaa ruokaa ja vettä koko viikonlopuksi, sillä kauppaan on liian pitkä matka. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään tarkempi kurssi-info n. viikkoa ennen kurssia. Muista maksaa kurssimaksu ennen kurssia seuran tilille viitteellä 1300!

Linkkejä:

Ilmoittautuminen kurssille

Kurssi järjestetään 10.08.2019 kello 08:30. Ilmoittautuminen päättyy 07.08.2019.

Kurssille otetaan yhteensä 10 henkilöä, kurssille ilmoittautuneita on tällä hetkellä 1.

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Muuta tietoa:
Jäsen?
Auto?