Skip to content

Jääkiipeilyn peruskurssi (05.01.2019)

Kurssivaatimukset

Kurssin käyminen vaatii seinäkiipeilyn alkeiskurssin käymistä tai vastaavia tietoja (esimerkiksi Oulun kiipeilykeskuksen yläköysikortti = vihreä kortti). Omia jääkiipeilyvälineitä ei tarvita (suosittelemme omia valjaita) ja kurssin alaikäraja on 18 vuotta. Jokaisen kurssilaisen tulee olla Oulun kiipeilyseuran täysjäsen.

Tämä kurssi on siis vain seuran täysjäsenille. Kurssin hinta on 85€. Jos et ole täysjäsen, päivitä jäsenyytesi täysjäseneksi ja näin nautit heti vuoden alusta kaikista seuran tarjoamista eduistakin!

Kurssin kuvaus

Kurssi suoritetaan Posiolla, Korouoman jääputouksilla. Kurssilla opitaan jääkiipeilyn perusteet yläköydellä: yläankkurien rakentaminen, jääkiipeilyn tekniikkaa ja jääkiipeilyvarusteiden käyttöä. Lisäksi käydään läpi jäällä tarvittavaa välineistöä ja yleisiä vaaratilanteita. Kurssin käytyäsi voit harrastaa itsenäisesti jääkiipeilyä. Jos olet käynyt kalliokiipeilyn peruskurssin tai hankkinut muuten vastaavat tiedot, tämän kurssin jälkeen taitosi riittävät mainiosti luonnonputouksilla kiipeilyyn.

Muuta huomioitavaa

Kurssi järjestetään la 6. - su 7.1.2019 ja kestää molempina päivinä aamusta iltaan. Posiolle siirrytään jo perjantai-iltana 5.1.2019. Majoitus on hyvissä ja väljissä tiloissa lähellä olevassa vanhassa koulussa (ns. Metsokoulussa), majoitus kuuluu kurssin hintaan. Ennen kurssia pyritään järjestämään varusteiden jako- ja infotilaisuus joko Puokkarilla tai OKK:lla. Mukaan kurssipäiville tarvitset kunnollisen repun, jolla voit kantaa tarvittavat välineet putouksille, sekä lämpimät vaatteet, joilla tarkenee koko päivän ulkona. Taukotakki ja useammat hanskat ovat suositeltavia. Lisäksi jokainen huolehtii omat eväät. Yöpymistiloissa on kaikille sänky/patja/tyyny, joten ota vielä yöpymisvälineet (lakanat, makuupussi, tms.) mukaan. Sauna lämpiää jonain iltana, joten pyyhettä mukaan myös. Autokyyditykset järjestää kukin itse, mutta esim. Facebook-tapahtuman alla voidaan käydä tästä keskustelua ja sopia järkevistä kimppakyydeistä!

Laita ruksi Jäsen-ruutuun mikäli olet jo seuran jäsen. Jos olet kevytjäsen, mainitse siitä Muuta tietoa -kentässä ja maksa jäsenmaksun erotus (löydät maksuyhteystiedot täältä), jolloin muutamme tietosi täysjseneksi. Jos et ole jäsen, täytä ennen kurssia myös jäsenhakemus.

Kurssi tulee maksaa etukäteen tilille FI62 8900 8710 6619 57 viitteellä 1313. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova! Kurssilla on -20C pakkasraja.

Lisätietoa kurssista ohjaajilta (Sami Haapasalmi, haapasalmi ät gmail.com, ja Henri Länsipuro, henri.lansipuro ät gmail.com).

Ilmoittautuminen kurssille

Kurssi järjestetään 05.01.2019 kello 08:00. Ilmoittautuminen päättyy 04.01.2019.

Kurssille otetaan yhteensä 9 henkilöä, kurssille ilmoittautuneita on tällä hetkellä 9.

Valitettavasti tämä kurssi on täynnä. Mikäli haluat, voit ilmoittautua alla kurssin tiedotuslistalle. Sen kautta saat tiedotteen sähköpostiisi heti kun seuraavaa kurssia ollaan järjestämässä. Huomiothan, että tämän kurssin kanssa samaan aikaan saattaa olla auki myös muita vastaavia kursseja, joilla on vielä tilaa.

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Muuta tietoa: