Oulun kiipeilyseura -91

Oulun kiipeilyseura -91 ry on Oulun seudulla toimiva, eri kiipeilyn lajeja harrastavien yhdistys. Seuran tarkoituksena on mahdollistaa ja ylläpitää kiipeilyharrastusta tarjoamalla kiipeilypaikkoja ja eritasoisia seinä-, kallio- ja jääkiipeilykursseja. Seura tarjoaa jäsenilleen myös järjestettyjä kiipeilyreissuja sekä välineiden vuokrausta. Täysjäsenenä olet vakuutettu Pohjolan sporttiturvalla ja saat mm. kiipeilylehden.  Seura on järjestänyt kaikki jääkiipeilyn SM-kilpailut, ja talvella 2022 Oulussa järjestetään päätapahtumana nuorille ja aikuisille jääkiipeilyn Euroopan mestaruus kilpailu sekä Suomen mestaruus kilpailu.

Oulun kiipeilyseura järjestää halukkaille myös tutustumisia kiipeilyn eri muotoihin, laskeutumisia erilaisista rakennuksista tai rakennelmista ja tarvittaessa räätälöityjä kiipeilytapahtumia sisällä ja ulkona. Nämä tapahtumat tarjoavatkin unohtumattomia elämyksiä esimerkiksi polttariseurueille ja työpaikkojen virkistysryhmille! Tapahtumatarjontaamme kuuluvat mm. laskeutuminen Intiön vesitornin sisällä tai Tietomaan tornista, sekä talvisin jääkiipeilyä seuran 20-metrisellä jääkiipeilytornilla!

Lue vuorojen ohjeet täältä.

Vuoroissa voi olla muutoksia koronan takia, seuraa ajankohtaista tietoa seuran facebook sivuilta.

JÄSENYYS TILAUSTAPAHTUMAT YHTEYSTIEDOT