Seinäkiipeilyn alkeiskurssi

Kurssivaatimukset

Tämä kurssi on tarkoitettu aloittelijoille. Etukäteistietoja tai omia välineitä ei tarvita. Ikäraja on 16 vuotta.

Kurssin kuvaus

Kurssi on tarkoitettu ensimmäiseksi kurssiksi harrastusta aloittavalle. Kurssilla käydään läpi perusasiat kuten valjaat, sulkurenkaat, kengät ja varmistuslaitteet sekä niiden turvallinen ja oikea käyttö. Myös yleisiä vaaratilanteita käydään läpi sekä opetellaan niiden välttäminen ja ennakointi. Lisäksi käydään läpi kiipeilyä harrastuksena yleisesti. Kurssin tavoitteena on, että kurssin käynyt henkilö pystyy itsenäisesti kiipeämään sisäseinillä yläköydellä, hallitsee varmistamisen ja tuntee yleisimmin käytetyt varusteet sekä saa käsityksen harrastuksen monipuolisuudesta ja eri tavoista harrastaa.

Muuta huomioitavaa

Kurssi pidetään Puolivälinkankaan nuorisotalolla. Kurssi kestää noin 4 - 5 tuntia, joten varatkaa mukaan pientä syötävää. Kaikki kiipeilyssä tarvittavat välineet saat seuralta, joten et tarvitse muuta kuin t-paidan ja verkkarit/shortsit. Mikäli sinulla on omia välineitä, voit tietysti käyttää niitä.

Ilmoittautuminen kurssin tiedotuslistalle

Vaikka kurssipäivää ei ole päätetty, ilmoittaudu kuitenkin tiedotuslistalle ja saat tiedotteet sähköpostiisi heti kun kurssia ollaan järjestämässä. Tiedotuslistan jäsenien perusteella pystymme myös määrittämään kurssien tarpeen!

HUOM! Tiedotuslistalle ilmoittautuminen ei ole kurssi-ilmoittautuminen.

Nimi:
Sähköposti: