Oulun Kiipeilykeskus

Toppilassa sijaitseva Oulun Kiipeilykeskus on vuonna 2013 rakennettu Suomen toiseksi suurin kiipeilykeskus. Täysin valmistuttuaan siellä on yhteensä lähes 1000 neliömetriä kiipeilyseinää ja satoja reittejä boulderin ja köysiseinien muodossa. Köysipuolen korkeimmat seinät ovat 16 metriä korkeita ja reitit yli 20 metriä pitkiä, ja boulderhallin korkeimmat reitit nousevat 4,5 metriin. Erikoisuutena boulderpuolella on keskellä salia oleva päälle kiivettävä ”tatti”. Oulun kiipeilykeskuksessa on myös kahvila, loungetilat sekä kattava kiipeilytarvikkeiden myymälä.

Seuran kiipeilyvuoro

Seuran kiipeilyvuoro on tarkoitettu ainoastaan OKS-91:n jäsenille ja on ilmainen! Vuorolle tultaessa sinun tulee todistaa olevasi OKS-91:n jäsen joko merkkaamalla käyntisi kassalta löytyvään jäsenlistaan, tai mikäli olet vasta liittynyt jäseneksi, näyttämällä kassalla jäsenmaksukuittia. Jos et ole ennen käynyt Oulun Kiipeilykeskuksessa, tulosta ja täytä etukäteen asiakastietolomake!

1381367_394990093962244_1883273080_n

Kiipeily Oulun kiipeilykeskuksessa tapahtuu omilla välineillä, mutta Oulun kiipeilykeskuksen kautta on tarvittaessa mahdollista vuokrata kenkiä ja valjaita. Boulderpuolen köysilinjoille ei saa kiivetä alaköydellä. Suosittelemme kaikkia seuran vuorolle tulevia hankkimaan ensin perustietämyksen kiipeilystä käymällä seinäkiipeilyn alkeiskurssin.

Alennus Oulun kiipeilykeskuksen vuosijäsenyydestä ja 10-kerran kortista

Oulun kiipeilyseura -91:n jäsenenä olet oikeutettu 10% alennukseen Oulun kiipeilykeskuksen vuosijäsenyysmaksusta. Alennushintaisen jäsenyyden voit ostaa joko kiipeilykeskuksen kassalta tai verkosta (alennuskoodi ”OKS-91”). Mikäli ostat jäsenyyden useammassa erässä, saat alennuksen ensimmäisestä maksuerästä. Huomaathan siis että jos ostat kuukausittain veloitettavan vuosijäsenyyden, saat alennusta maksimissaan ensimmäisen maksuerän verran! Lisäksi saat 10% alennuksen 10-kerran korteista. Alennus ei koske kertakäyntejä. Kiipeilyseuran jäsenyys tarkistetaan kassalla OKS-91:n jäsenlistalta tai jäsenmaksukuittia näyttämällä. Vielä yhtenä lisäetuna OKS-91:n jäsenille Oulun kiipeilykeskuksessa käytössä olevan varmistuskortin hinnasta saa 4 euron alennuksen.

945416_395244380603482_1712165275_n

Lisätietoa Oulun kiipeilykeskuksesta (tarkka sijainti, ikärajat, jne.) löydät Oulun kiipeilykeskuksen omilta nettisivuilta.