Skip to content

Kiipeilykenkien pohjaus

12.3.2019: Kengät ovat nyt perillä! Löydät alta listan josta voit katsoa oman maksuosuutesi. Maksa osuutesi seuran tilille: FI62 8900 8710 6619 57, viitenro 70250, eräpäivä HETI.

Ota tossuja noudettaessa maksukuitti mukaan, kengät luovutetaan ainoastaan kuittia vastaan. Sähköinenkin kuitti käy.

Kengät ovat noudattaessa 12.3.2019 alkaen seuran vuorolla (Pauliina), ja sen jälkeen perjantaina 15.3. klo 17-20 sekä lauantaina 16.3. klo 10-12 (Noora).

Reikä kiipeilytossuissa? Ei hätää!

OKS-91 lähettää pari kertaa vuodessa jäsentensä kenkiä pohjattavaksi. Pohjaus on hyvä tapa huoltaa kuluneita kiipeilykenkiä, sillä kengät pystyy pohjaamaan yleensä 2-4 kertaa ennenkuin ne täytyy vaihtaa kokonaan uusiin. Kiipeilyseura maksaa kenkälähetyksen postikulut ja sinulle jää maksettavaksi siis vain kenkien pohjaus. Nyrkkisääntönä, kengät kannattaa pohjauttaa heti kun niihin alkaa vähänkin muodostua reikää. Mitä isompi reikä on, sitä vaikeampi ne on korjata niin että kengän muoto pysyy alkuperäisenä.

Ohjeet keräystä varten

Laita tossujen mukaan pysyvällä tavalla (=tarralla/tussilla/teipillä) omat yhteystietosi sekä tieto siitä mitä kengille halutaan tehdä (mahdollinen pohjamateriaali, muut korjaukset). Merkkaa tiedot myös keräyslaatikossa olevaan listaan. Tossut ovat pohjattavana 1-2 viikkoa.

Lisätietoa OKS:n pohjauslähetyksistä Paavolta, paavo.hahtola äts iki.fi!