Puuttuvan sähköpostin ilmoittaminen

Oulun kiipeilyseura on vihdoin ottanut uuden jäsenrekisterijärjestelmän käyttöön ja kaikki jäsenet on siirretty uuteen rekisteriin. Olemme lähettäneet rekisterin aktivointilinkin kaikille jäsenille joiden sähköpostiosoite on ollut mukana vanhassa järjestelmässä. Mikäli et ole saanut aktivointilinkkiä, se tarkoittaa että sähköpostiosoitettasi ei ole ollut meillä tiedossa.

Ilmoita oheisella lomakkeella Oulun kiipeilyseuralle puuttuva sähköpostiosoitteesi, niin lisäämme sen mahdollisimman pian jäsenrekisteriin ja lähetämme sinulle aktivointilinkin. Tämä on jäsenmaksun maksamisen kannalta tärkeää. Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää uuden jäsenhakemuksen. Yhdistämme tietosi mahdollisen ”tuplajäsenyyden” tapauksessa.

Etunimi:
Sukunimi: