Jäsenyys ja edut

Liittymällä Oulun kiipeilyseura -91:n jäseneksi saat selviä etuja! Jäsenmaksuluokkia on kaksi. Täysjäsenenä liityt myös Suomen kiipeilyliittoon (SKIL) ja sitä kautta eurooppalaiseen kiipeilyn kattojärjestöön (UIAA), ja saat samalla SKIL:n kattavan Pohjola Sporttiturva -kiipeilyvakuutuksen sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Kiipeily-lehden. Kevytjäsenenä saa muuten samat OKS-edut kuin täysjäsen, mutta et kuulu Suomen kiipeilyliittoon eli jäät paitsi vakuutuksesta ja kiipeilylehdestä, ja et voi osallistua seuran järjestämille ulkokiipeilykursseille.

Jäsenmaksut 2021:

Jäsen Vuosihinta
Aikuinen 99 euroa
Nuoriso (alle 19-vuotias) 79 euroa
Kevytjäsen / kannatusjäsen 52 euroa

Huom! Jäsenmaksut laskutetaan suoraan jäsenrekisterijärjestelmän kautta. Jäsenhakemukseen pääset tästä. Otamme vastaan myös liikuntaseteleitä, katso siinä tapauksessa ohjeet täältä. Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja laskutetaan automaattisesti, mutta vuodenvaihteessa on hyvä muistaa jäsenedut ovat voimassa maksupäivästä eteenpäin.

Tähän poikkeuksena on täysjäsenyyteen kuuluva Pohjolan Sporttiturva-vakuutus: Sporttiturvan vakuutuskausi on aina kalenterivuosi. Sporttiturva tulee voimaan 1.1., jos olet maksanut kiipeilyseuran jäsenyytesi kuluvan vuoden tammikuun loppuun mennessä. Muutoin vakuutus on voimassa jäsenmaksun maksupäivästä alkaen. Muistathan siis maksaa jäsenmaksusi ajoissa, jotta vakuutus ja muut edut pysyvät voimassa.

Jäsenedut:

Lisäksi:

• (vain täysjäsenet) SKIL:n kattava kiipeilyvakuutus Suomessa ja ulkomailla (Voimassa kiipeilylajeissa 4000 metriin saakka, kilpailuissa, harjoittelussa ja näihin liittyvillä matkoilla, korvaussumma max. 15 000€/vahinko, 200€ omavastuu, sis. magneettikuvukset, ortopediset tuet, jne: Pohjola Sporttiturva tuoteseloste 2021)
  • (vain täysjäsenet) Suomen kiipeilyliiton julkaisema Kiipeily-lehti 2 kertaa vuodessa
  • 10% alennus Oulun kiipeilykeskuksen vuosijäsenyydestä
  • 10% alennus Oulun kiipeilykeskuksen 10-kerran kortista
  • 30% alennus Oulun kiipeilykeskuksen varmistuskortista
  • Kerhoillat (tekniikkatreeniä, illanviettoa, esitelmiä, jne.)
  • Vaihtuvia alennuskampanjoita Shelbyssä OKS:n jäsenille kiipeily-/retkeilytuotteista
  • Alennuksia kurssihintoihin
  • Oikeus vuokrata seuran varusteita
  • Seuran järjestämät reissut
  • OKS:n järjestämät kisat
  • Kiipeily Merikosken muurilla
  • Kulkuavain Songan kalliolle
  • (vain täysjäsenet) UIAA:n jäsenetuja, mm. ulkomailla alennuksia kiipeilyluvista, alppimajoissa majoittumisissa ym.

Kaikki Oulun kiipeilykeskus -edut löydät myös täältä, Shelbyn tämänhetkistä alekampanjaa voit tsekkailla seuran Facebook-ryhmästä!

Kuinka liityn jäseneksi?

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen netissä. Voit maksaa jäsenyyden heti liittymisen yhteydessä Paytrail-verkkomaksun kautta, tai sähköpostilaskulla.

Osa täysjäsenien jäsenmaksusta menee Suomen Kiipeilyliitolle. Varat käytetään mm. koulutustoimintaan, kallioiden pulttaamiseen, topokirjan painamiseen yms. yleishyödyllisiin kiipeilyä edistäviin asioihin. SKIL:llä on myös erittäin merkittävä asema kiipeilykallioiden lupa-asioiden hoidossa. Jäsenmaksu ei siis mene hukkaan vaan edistää kaikkea kiipeilyharrastusta pitkällä tähtäyksellä.

Seuralle jäävällä osuudella hankitaan uusia varusteita, otteita, järjestetään kiipeilyreissuja ja -kursseja, kerhoiltoja, pikkujouluja yms.