Skip to content

Maksuyhteys

Jäsenmaksut

Seuran jäsenmaksu maksetaan jäsenrekisterijärjestelmän kautta. Mikäli olet jo seuran jäsen, olet saanut sähköpostitse kuluvan vuoden jäsenmaksulaskun. Mikäli olet liittymässä jäseneksi, voit maksaa jäsenyyden liittymisen yhteydessä. Jos et ole saanut jäsenmaksulaskua, laita sähköpostia. ”Vanhaan malliin” pelkällä viitenumerolla jäsenyyden maksaminen ei ole enää mahdollista. Jäsenhakemuksen löydät täältä, ja omia tietojasi pääset muokkaamaan täältä. Tuemme myös liikuntaseteleitä, katso siinä tapauksessa maksuohjeet alempaa!

Muut maksut

Seuralle tulevat muut maksut maksetaan tilille:

IBAN FI62 8900 8710 6619 57
BIC DABAFIHH

Alta löydät viitenumerot eri tilanteisiin, muista käyttää maksaessasi aina viitenumeroa!

  • 1261 Vuokravälineet
  • 1326 Seuran kiipeilyreissut
  • 1342 Jäätornin käyttö + vuokraukset
  • 70425 Kenkäpohjaukset

Tilaustapahtumien maksujen viitenumero toimitetaan tapahtumavastaavan kautta tilaajalle.

Liikuntasetelit

Voit nyt maksaa jäsenyytesi sekä kiipeilykursseja käyttämällä myös liikuntaseteleitä. Tällä hetkellä tuettuna ovat Eazybreak, ePassi ja Edenred, ja pyrimme lisäämään muitakin setelitoimittajia maksuvaihtoehdoiksi. Otamme vastaan ainoastaan mobiilimaksuja! Smartumin setelit eivät toistaiseksi ole tuettujen listalla.

Eazybreak

Löydät käyttöpaikan nimellä ”Oulun kiipeilyseura”, käyttöpaikan tunnus on PCT3. Voit maksaa Eazybreak-sovelluksessa seuralle haluamasi summan. Eazybreakin omat käyttöohjeet löytyvät täältä.

Edenred

Löydät käyttöpaikan nimellä ”Oulun kiipeilyseura”. Voit maksaa MyEdenred-sovelluksessa seuralle haluamasi summan. Huom: Edenredin näyttämistä tiedoista poiketen hyväksymme ainoastaan mobiilimaksut! Edenredin omat käyttöohjeet löytyvät täältä.

ePassi

Olemme luoneet tarvittavat tuotteet ePassiin, joten hakemalla Oulun kiipeilyseuraa käyttöpaikkana, pääset maksussa eteenpäin.

ePassin omat käyttöohjeet löytyvät täältä.

Huomioitavaa

Huomaathan että etu on henkilökohtainen etkä voi maksaa sillä kenenkään muun jäsenyyttä tai kursseja. Maksutapahtumasta tulee automaattisesti viesti seuralle, mutta ilmoitathan erikseen vielä sähköpostitse että mitä olet maksanut, meillä kun ei ole kassaa missä kuittia voisi vilauttaa! :) Maksaessasi liikuntasetelillä, voit luonnollisesti jättää jäsenrekisterijärjestelmän mahdollisesti generoiman ”paperilaskun” maksamatta.

Lasku seuralle?

Täältä löydät matkalaskukaavakkeen (2019) ja lasku seuralle -kaavakkeen.