Skip to content

Tilaustapahtumat ja kurssit

Kiipeilykurssit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asiaan perehtymättömälle kiipeilijän käyttämät varusteet ja niiden käyttö näyttävät monesti hankalilta ja jopa henkimaailman asioilta. Tosiasiassa perusasiat ovat varsin helposti hahmotettavissa ja opittavissa. Kaikki kiipeilyn muodot ja siihen tarvittavien välineiden käytön ja käsittelyn oppii jokainen, mutta opetteluun täytyy varata aikaa. Oulun kiipeilyseura järjestää eri tasoisia ulkokiipeilykursseja ympäri vuoden. Talvella pyrimme pitämään 2-3 jääkiipeilyn peruskurssia ja kysynnästä riipuen yhden jääkiipeilyn jatko- eli liidikurssin. Kuivan maan aikana pidämme kalliokiipeilyn perus- ja jatko- eli liidikursseja sekä pelastus- eli ongelmanratkaisukursseja.

Järjestämme myös seinäkiipeilyn alkeis- ja peruskursseja tilauksesta. Nämä ovat loistava tilaisuus esim. 8-16 hengen ryhmille päästä sisään kiipeilyn saloihin. Jos olet kiinnostunut seinäkiipeilykursseista, ota yhteyttä seuran tapahtumavastaavaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikään kurssi ei tee kenestäkään vielä taitavaa kiipeilijää, vaan antaa perustiedot turvalliseen harrastamiseen. Lopullinen asioiden omaksuminen tapahtuu pikkuhiljaa harrastamisen myötä. On tärkeää harrastaa kurssin jälkeen kiipeilyä, koska opitut asiat ovat parin kuukauden päästä jo unohtuneet.

Kurssien ajankohdat ja ilmoittautuminen

Kurssien ajankohdista informoidaan erikseen tällä sivustolla, seuran postituslistalla sekä seuran Facebook-sivuilla. Kurssi-ilmoittautuminen ja kurssimaksut hoituvat erikseen ilmoitettavan kurssikohtaisen linkin kautta! Kysymyksiä kursseista? Laita sähköpostia info@oulunkiipeilyseura.fi!

Seuraavat kurssit:

Kalliokiipeilyn peruskurssi 29.-30.5.2021 Patamakallio, Jyväskylä /  95e

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: https://edge.flomembers.com/oulun-kiipeilyseura/events/register/d82c8d1619ad8176d665453cfb2e55f0

Kalliokiipeilyn jatkokurssi 5.-6.2021 Olhavanvuori, Repoveden kansallispuisto / 135e

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: https://edge.flomembers.com/oulun-kiipeilyseura/events/register/a684eceee76fc522773286a895bc8436

Kalliokiipeilyn jatkokurssi 12.-13.6.2021 Olhavanvuori, Repoveden kansallispuisto / 135e

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: https://edge.flomembers.com/oulun-kiipeilyseura/events/register/b53b3a3d6ab90ce0268229151c9bde11

 

Tilaustapahtumat

Haluatko järjestää polttarisankarille liikunnallisen hetken seinäkiipeilyn parissa? Tai haluatko kenties valmentautua seikkailukisojen laskeutumisosuuksia varten tai tutustuttaa yrityksesi työntekijöitä tai asiakkaita kiipeilyn saloihin?
Oulun Kiipeilyseura tarjoaa mahdollisuuden tutustua turvallisesti pätevien ohjaajien opastuksella erilaisiin kiipeilyn muotoihin. Järjestämme tilauksesta myös kiipeilykursseja.

Email: tapahtumat<at>oulunkiipeilyseura.fi

Hinnat ryhmille (alkaen)

Tapahtuma Paikka Hinta
Laskeutuminen 1 Intiön vesitorni 160 €
Laskeutuminen 2 Tietomaa 300 €
Laskeutuminen 3 Virpiniemi 160 €
Jääkiipeily 1 Jääkiipeilytorni 250 €
Seinäkiipeily 1 Virpiniemi 210 €
Seinäkiipeily 2 Puolivälinkangas 100 €

Oheiset hinnat sisältävät kaiken kiipeilyyn tarvittavan välineistön, ohjauksen ja vakuutukset. Hinnat on laskettu 1-12 hengen seurueille, paitsi jääkiipeily 1-6 hengen seurueille. Tiedustele hintoja isommille ryhmille ja kursseille!

Seinäkiipeily

Seura järjestää seinäkiipeilyä Puolivälinkankaan nuorisotalolla (Mielikintie 7, Oulu) sekä Virpiniemen liikuntaopiston (Hiihtomajantie 27, Kello) kiipeilyseinällä. Sisäseinäkiipeilyyn tarvitset vain kevyen sisäliikuntavarustuksen (verkkarit + t-paidan tai vastaavan varustuksen). Jos urheilet farkuissa, niin emme estä sinua tulemasta farkkuihin pukeutuneena. :-).

Aikaa esim. 10 hengen ryhmälle kannattaa varata noin 1 ½ tuntia. Tässä ajassa kovempikin porukka saa yleensä jäsenensä puuduksiin ja on valmis siirtymään kevyempiin aktiviteetteihin. Aikaa ei ole kuitenkaan erityisesti rajattu, joten puhdin riittäessä voi mennä parikin tuntia.

puokkarinseinävirppari3

Laskeutuminen + muu köysitoiminta

Seura järjestää mahdollisuuksien puitteissa laskeutumisia erilaisista rakennelmista sekä muita köyttä ja kiipeilyvälineitä vaativia tapahtumia, esim. korikiipeilyä. Yleisimät laskeutumispaikat ovat Oulun keskustassa sijaitsevat Intiön vesitorni ja Tietomaan torni, sekä Virpiniemen liikuntaopiston mäkihyppyritorni. Paikat ja muut laskeutumiseen liittyvät asiat sovitaan erikseen.

virppari_158virppari_laskeutuminenWP_20131003_16_34_24_Pro

Oulun kiipeilyseuran ohjaajat

Kaikki Oulun Kiipeilyseuran ohjaajat ovat aktiivisia kiipeilijöitä, jotka ovat käyneet erityisesti ryhmien ohjaamiseen ja kouluttamiseen tarvittavia kursseja (köysitoiminnanohjaaja (KTO), kiipeilyohjaaja (KO) tai kalliokiipeilykouluttaja (KKK)).

Tilaukset ja tiedustelut

Yhteyshenkilö: Janne Aula, OKS-91 tapahtumavastaava
Email: tapahtumat<at>oulunkiipeilyseura.fi
Puhelin: 040 5565 897