Skip to content

Junnuryhmiin ilmoittautuminen, syksy 2019

Tervetuloa iloiseen junnuporukkaan syksylle 2019!

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella, tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Huomaathan että sinun tulee lisäksi lukea ja hyväksyä sekä Oulun kiipeilyseuran junnuryhmien lupalappu, että Oulun kiipeilykeskuksen käyttösäännöt, jotta voit lähettää täytetyn lomakkeen! Junnun osalta voit antaa halutessasi myös esimerkiksi sähköpostiosoitteen.

Huomioithan, että otamme aluksi vastaan kevään ryhmissä olleiden, syksyllä jatkavien junnujen ilmoittautumiset. Lähtökohtaisesti ryhmät pysyvät samoina, joten pidä huoli että ilmoittaudut samaan ryhmään kuin keväälläkin!

Kun jatkavat junnut ovat ilmoittautuneet, otamme vastaan myös uusien ryhmäläisten ilmoittautumisia. Tästä tiedotamme erikseen mailitse ja Facebookissa, ja lisäksi tällä sivulla.

Tietojen lähettämisen jälkeen muista maksaa junnuvalmennusmaksu, maksuohjeet saat lomakkeen lähettämisen jälkeen, ja ne lähetetään lähempänä syksyä myös mailitse.

Lisätietoja ja apua saat sähköpostilla, nuoriso@oulunkiipeilyseura.fi.

Junnun tiedot:
Nimi:*
Syntymäaika*:
Osoite*:
Postinumero*:
Postitoimipaikka*:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Junnuryhmä*:
Muuta: (esim. mahdolliset allergiat, sairaudet, jne.)
Huoltajien tiedot (ilmoita vähintään yksi!)
Nimet:
*
Puhelinnumerot:
*
Sähköpostit:
*
Lue linkkien takaa löytyvät lupalaput huolellisesti ja luettuasi laita raksi ruutuun:
*Olen lukenut ja hyväksynyt Oulun kiipeilyseuran ja Oulun kiipeilykeskuksen lupalaput ja säännöt. Lue OKS-91:n ohjeet tarkasti läpi, ja allekirjoita OKK:n käyttöehdot.