Skip to content

Kurssit

Tilaustapahtumat?

Etsitkö tilaustapahtumia? Löydät ne täältä!

Kiipeilykurssit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asiaan perehtymättömälle kiipeilijän käyttämät varusteet ja niiden käyttö näyttävät monesti hankalilta ja jopa henkimaailman asioilta. Tosiasiassa perusasiat ovat varsin helposti hahmotettavissa ja opittavissa. Kaikki kiipeilyn muodot ja siihen tarvittavien välineiden käytön ja käsittelyn oppii jokainen, mutta opetteluun täytyy varata aikaa. Oulun kiipeilyseura järjestää eri tasoisia ulkokiipeilykursseja ympäri vuoden. Talvella pyrimme pitämään 2-3 jääkiipeilyn peruskurssia ja kysynnästä riipuen yhden jääkiipeilyn jatko- eli liidikurssin. Kuivan maan aikana pidämme kalliokiipeilyn perus- ja jatko- eli liidikursseja sekä pelastus- eli ongelmanratkaisukursseja.

Järjestämme myös seinäkiipeilyn alkeis- ja peruskursseja tilauksesta. Nämä ovat loistava tilaisuus esim. 8-16 hengen ryhmille päästä sisään kiipeilyn saloihin. Jos olet kiinnostunut seinäkiipeilykursseista, ota yhteyttä seuran tapahtumavastaavaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikään kurssi ei tee kenestäkään vielä taitavaa kiipeilijää, vaan antaa perustiedot turvalliseen harrastamiseen. Lopullinen asioiden omaksuminen tapahtuu pikkuhiljaa harrastuksen myötä. On tärkeää harrastaa kurssin jälkeen kiipeilyä, koska opitut asiat ovat parin kuukauden päästä jo unohtuneet.

Kurssien ajankohdat ja ilmoittautuminen

Kurssien ajankohdista informoidaan erikseen tällä sivustolla, seuran postituslistalla sekä seuran Facebook-sivuilla. Kurssi-ilmoittautuminen ja kurssimaksut hoituvat erikseen ilmoitettavan kurssikohtaisen linkin kautta! Kysymyksiä kursseista? Laita sähköpostia, info@oulunkiipeilyseura.fi!